Imaging database

Wil je vormgeving laten horen of wil je iets vragen over vormgeving? Dat kan hier!

Moderator: admin6

Plaats reactie
Gebruikersavatar
ColinC
Berichten: 61
Lid geworden op: 21 aug 2009 05:47

Imaging database

Bericht door ColinC »

Vroeger had je The Imaging Cloud, een erg fijne dienst waar je tegen betaling je radio vormgeving kon vinden zoals bijv. beatmixes, sweepers, effecten. powerintro's etc. (Zodat je ze zelf verder kon afmixen)
Helaas bestaat dat die site niet meer (Weet niet precies waarom).

Bestaan er nog alternatieve soortgelijke diensten? Die betaalbaar zijn voor internetzenders, of ze überhaupt accepteren. Want er zijn er wel een aantal die enkel FM zenders toelaten (en daar is de prijs ook naar).
Gebruikersavatar
djchris
Berichten: 144
Lid geworden op: 13 nov 2002 10:42

Re: Imaging database

Bericht door djchris »

Volgens mij biedt purejingles van vhu dit nu aan op abbo basis
franksiegers
Berichten: 11
Lid geworden op: 19 nov 2019 20:20

Re: Imaging database

Bericht door franksiegers »

Misschien niet direct wat je zoekt, maar toch leuk om te delen denk ik: Karlo maakt mooie power intro's voor weinig en heeft zelfs een gratis sectie.
Wat voor de een vanzelfsprekend is, is dat voor een ander niet. Probeer niet chagrijnig te worden van een vraag. Sla dat topic gewoon over en ga vrolijk verder met je dag. Zo houden we het gezellig!
Gebruikersavatar
sverrips
Berichten: 374
Lid geworden op: 03 apr 2011 15:53

Re: Imaging database

Bericht door sverrips »

Het ligt aan mij, ik weet het. Maar wat mij steeds opvalt en deze fx bestanden ook die hierboven staan van purejingels en die andere club. Iedereen lijkt steeds op hetzelfde terrein te bevinden. Oftewel...... alles klinkt hetzelfde bijna, of het nu bij de ene jingel boer vandaan komt of bij de andere. Waarom onderscheidt men zich niet meer ? Komt dat omdat alles zo goedkoop mogelijk moet of omdat daarin het goedkope segment juist het meeste te verdienen is ? Het enige wat ik nog wel vind klinken zijn de vaak gezongen jingels. Ik heb zelf geen gezongen jingels voor mijn internetradio station, maar ook niet de zogenaamde iedereen heeft het sweepers. Ik vind ze lelijk en echt iets voor het snelle jonge publiek. Ik deel dit omdat iemand dat toch ook net als ik moet vinden ? Of ben ik nu off-topic bezig met de vraag die wel over dit topic starter gaat?
https://progressieverock.nl powered by LinuxRadio.Tools, a linux radio automation !
Gebruikersavatar
v.ijl
Berichten: 2047
Lid geworden op: 14 mar 2012 10:41

Re: Imaging database

Bericht door v.ijl »

sverrips schreef: 13 jun 2021 02:10 Het ligt aan mij, ik weet het. Maar wat mij steeds opvalt en deze fx bestanden ook die hierboven staan van purejingels en die andere club. Iedereen lijkt steeds op hetzelfde terrein te bevinden. Oftewel...... alles klinkt hetzelfde bijna, of het nu bij de ene jingel boer vandaan komt of bij de andere. Waarom onderscheidt men zich niet meer ? Komt dat omdat alles zo goedkoop mogelijk moet of omdat daarin het goedkope segment juist het meeste te verdienen is ? Het enige wat ik nog wel vind klinken zijn de vaak gezongen jingels. Ik heb zelf geen gezongen jingels voor mijn internetradio station, maar ook niet de zogenaamde iedereen heeft het sweepers. Ik vind ze lelijk en echt iets voor het snelle jonge publiek. Ik deel dit omdat iemand dat toch ook net als ik moet vinden ? Of ben ik nu off-topic bezig met de vraag die wel over dit topic starter gaat?
In ditzelfde "hoofdstuk" begin april:
v.ijl schreef: 02 apr 2021 19:40 Waar ik mij aan erger bij de jingle-boeren is die takke-herrie (geluidseffecten/muziekjes) er omheen :oops: (Ouwe l&l, ja! :)) )
Is niet motiverend om iets te bestellen....
en dan is er koffie......
Gebruikersavatar
sverrips
Berichten: 374
Lid geworden op: 03 apr 2011 15:53

Re: Imaging database

Bericht door sverrips »

Tja.... iedereen zijn smaak ! Ik hou van echte jingels en niet de zogenaamde sweepers. ;)
https://progressieverock.nl powered by LinuxRadio.Tools, a linux radio automation !
Plaats reactie