Kosten, kwaliteit en facturatie NOS radionieuws

Nieuws over lokale omroepen maar ook wat kan een lokale omroep aan zichzelf verbeteren? Of wat doet men juist goed?
richardje
Berichten: 8
Lid geworden op: 17 sep 2017 16:52

Re: Kosten, kwaliteit en facturatie NOS radionieuws

Bericht door richardje » 24 feb 2018 09:21

Echtwel schreef:
23 feb 2018 09:06
Piet Puk schreef:
22 feb 2018 19:32
Wellicht helpt het in de discussie om de tarieven welke van toepassing zijn te delen. Ik ken enkel de tarieven voor "commercieel gebruik":

Eind 2014 heb ik voor mijn internet radio station een prijsopgave gevraagd aan het ANP:
Ons minimale tarief voor internet radiostations bedraagt € 150 exclusief BTW. U krijgt hiervoor 24 uur per dag op het hele uur ons standaard ANP radiobulletin.
Ik heb jarenlang - naar volle tevredenheid - een standaard abo gehad bij Novum Nieuws (Uurnieuws) voor ongeveer € 35 per maand. Het Radionieuws en WNC vragen nu ongeveer respectievelijk € 47 (streekomroep) en € 50 (Premium Plus) per maand.

Ik ben nu klant bij WNC. Best tevreden. Ik ben het er mee eens dat het "semi live" inspreken van een bulletin zeker nog beter klinkt. Wellicht is de NOS ook nog actueler dan WNC. De kwaliteit dient zeker mee te wegen. Voor een lokale omroep / streekomroep lijken me dit echter geen onoverkoombare tarieven.

Wat is het tarief van de NOS? Is dit ook voor commercieel gebruik (niet publiek, geen lid van OLON) beschikbaar?
Wnc groei uit tot een prima keuze voor internet en lokale omroepen het radionieuws zou ik alleen als internet station nog nemen te onstabiel. ..en nog niet voldoende bewezen sorry helaas
Op de zender waar ik regelmatig naar luister hebben ze het radionieuws en dat klinkt volgens mij ieder uur actueel. Waaruit blijkt dan volgens zou dat ze instabiel zouden zijn? Nog niet voldoende bewezen kan wel kloppen want bij mijn weten zijn ze pas begin dit jaar begonnen

Plaats reactie