Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Technische vragen / problemen? Leg ze hier neer..

Moderator: admin6

Plaats reactie
DannyTeunissen
Berichten: 37
Lid geworden op: 16 jan 2020 21:17

Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door DannyTeunissen »

Mijn d&r bak kan signaal lampen aan sturen. Nu heb ik er 1 met on air. Maar dat is een enkel kanaal.

Er is een windows programma waarbij je het op een scherm kan laten zien via de pc.

Mijn vraag:
Wat voor kastje printje . Moet ik hebben voor minimaal 5 kanalen/lampjes. Hij moet op een pc kunnen.

Sorry voor deze vraag heb meer verstand van andere dingen. Maar ben nooit te oud om te leren.

Gebruikersavatar
Aart Rietveld
Berichten: 808
Lid geworden op: 01 apr 2004 00:34

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door Aart Rietveld »

Welke "D&R-bak" heb je? Mijn glazen bol is een beetje beslagen..

DannyTeunissen
Berichten: 37
Lid geworden op: 16 jan 2020 21:17

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door DannyTeunissen »

Ja sorry een d&r airmixer een oudje . Misschien heb je daar waar aan. Ik hoef dus geen lampen aan te sturen alleen het signaal moet naar de pc .zodat het programma het op de tv /monitor laat zien.

Mijn dank is groot.

Feivel
Berichten: 378
Lid geworden op: 12 okt 2012 17:23

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door Feivel »

Je zou natuurlijk eens kunnen kijken naar een Velleman-kitje op USB. Dan kun je meerdere poorten tegelijk ontvangen. Grote kans dat jouw programma dat ondersteunt.

DannyTeunissen
Berichten: 37
Lid geworden op: 16 jan 2020 21:17

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door DannyTeunissen »

Weet je voor me hoe zo.n kitje heet. Wat het doet. Want dat is meer me probleem.

Feivel
Berichten: 378
Lid geworden op: 12 okt 2012 17:23

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door Feivel »

DannyTeunissen schreef:
08 apr 2020 13:15
Weet je voor me hoe zo.n kitje heet. Wat het doet. Want dat is meer me probleem.
Een Velleman K8055 USB Interface/experimenteer bord.

DannyTeunissen
Berichten: 37
Lid geworden op: 16 jan 2020 21:17

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door DannyTeunissen »

Top dank je wel. Hier kom ik een eind mee.

DannyTeunissen
Berichten: 37
Lid geworden op: 16 jan 2020 21:17

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door DannyTeunissen »

Ik kom hier toch nog even op terug . Mijn oude d&r heeft naar mijn idee analoge uitgangen . Zou deze kaart kunnen werken ? Deze heeft 5 keer analoog in

https://www.velleman.eu/products/view/?id=384006

niwreG
Berichten: 247
Lid geworden op: 31 jul 2009 08:10

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door niwreG »

Analoog in de velleman kits betekend een voltage tussen 0-5 oid traploos meten, jij hoeft alleen een aan/uit te meten dus alles met digitaal voldoet. (en ja dan voldoet dat k8055 kitje ook maar dan pakje weer de digitale ingangen :))

DannyTeunissen
Berichten: 37
Lid geworden op: 16 jan 2020 21:17

Re: Signaal lamp voor minimaal 5 kanalen.

Bericht door DannyTeunissen »

In middels de velleman binnen.

Die van de microphoon werkt inmiddels
Nu wil ik dat er een lampje gaat branden via de kit als de fader omhoog gaat van een kanaal.
Moet ik hem nu bij de stekker van de faderstart solderen of moet ik de remote gebruiken?

Plaats reactie