Alternatieve muziekradioluisterlaars gezocht voor afstudeeronderzoek

Discussieer over de formats van de stations of de muziek. Het is niet de bedoeling om muziek uit te wisselen.

Moderator: admin6

Plaats reactie
ChrisHeijboer
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 jul 2016 14:10

Alternatieve muziekradioluisterlaars gezocht voor afstudeeronderzoek

Bericht door ChrisHeijboer » 03 mei 2017 17:16

Hoi iedereen,

Ik ben een Media- en entertainment student en ben momenteel aan het afstuderen. Voor mijn scriptie ben ik op zoek naar alternatieve muziekradioluisterlaars om te interviewen met als onderwerp luistermotieven.

Onder alternatieve muziek wordt in mijn onderzoek muziek verstaan die: niet commercieel is, niet een een groot publiek aanspreekt/bereikt en veelal onafhankelijk (indie) uitgebracht wordt. Daarnaast neem ik ook muziek mee van beginnende/onbekende bands, artiesten en singer-song writers die muziek maken in momenteel populaire muziekgenres. Radiostations waar ik aan denk, maar mezelf niet tot beperk zijn: IndieXL, Pinguin Radio, Wave Radio, Operator (nieuw in Rotterdam) en Red Light Radio.

De interviews zullen plaats vinden per skype of in Rotterdam. Onder de deelnemers verloot ik 5 Pathé bioscoopbonnen, en indien gewenst zal ik de resultaten van het onderzoek delen. Tips, suggesties en aanvullingen zijn ook welkom (-:

De docent die mij helpt bij dit onderzoek is Sieb Kroeske, wellicht kennen enkele van jullie hem vanuit de radiobranche.
Alvast bedankt voor het lezen, en ik hoop van jullie te horen. En uiteraard bedank ik de beheerder voor de toestemming om deze oproep te mogen plaatsen.

Met vriendelijke groet,
Chris Heijboer

Plaats reactie