Pioneer AVH-7800BT geen geluid

n00b? Beginner? Newbie? Stel je vragen hier.
Plaats reactie
Koelerboer
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 mar 2017 21:33

Pioneer AVH-7800BT geen geluid

Bericht door Koelerboer » 11 mar 2017 21:39

Goedeavond,

Ik heb in mijn vrachtwagen een nieuwe Pioneer radio aangesloten alles werkt naar behoren behalve het geluid.

Ik krijg geen geluid te horen terwijl de cd/usb en radio wel afspeelt ... ik heb me oude radio daarna weer aangesloten en toen werkte de speakers wel. Ik heb alle draden nagelopen en het zit allemaal goed aangesloten heb zelfs nog de draden in de ISO stekker omgeplugt die niet goed zaten .

Weet iemand een oplossing ? Mijn speakers zijn 75 watt en 4 Ohm

Mvg Rick

Gebruikersavatar
remco_k
Berichten: 5128
Lid geworden op: 06 sep 2003 16:35

Re: Pioneer AVH-7800BT geen geluid

Bericht door remco_k » 13 mar 2017 14:14

Helemaal geen geluid hebben kan maar een paar oorzaken hebben. De lulligste, die je natuurlijk al zelf had gechecked, zijn volume laag en mute stand.
Daarna blijft voornamelijk over dat de bedrading niet in orde is.
Aangezien de speakers wel werken met je oude radio, zal het in de iso stekker niet goed moeten zitten.
Of de nieuwe radio is defect, kleine kans, maar die is natuurlijk aanwezig.
SHOUTcast V2 stream? -> www.digiplay.nl compleet met gratis web app en SSL support!
Hoe onderzoek je een lastig technisch probleem:
Rule out everything that didn't happen, what's left is what probably happened.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast