Forumregels

Alles wat met landelijke omroepen te maken heeft.

Moderator: admin6

Gesloten
Gebruikersavatar
admin2
Moderator
Berichten: 1115
Lid geworden op: 18 aug 2002 15:08

Forumregels

Bericht door admin2 »

De admins / moderators zijn: admin1, admin2, admin3 en admin5. Deze moderators / admins hebben als doel er voor te zorgen dat de users de forumregels nastreven en het zorgen voor een prettige sfeer voor alles users.

Het forum is te bereiken via: https://www.radioforum.nl

Gebruikers van het forum verklaren zich automatisch akkoord met deze forumregels en zijn bereid deze na te leven.

Algemene forumregels

Artikel 1
De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Door in te stemmen met de voorwaarden erkent de gebruiker dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de admins en moderators (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Artikel 2
De gebruikers zijn bij registratie akkoord gegaan met het feit dat hij of zij geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georiënteerde berichten plaatst. Verder heeft men zich te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als er niet aan de deze basisregels of aanwijzingen van het beheer gehouden word, kan de gebruiker meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel de service provider op de hoogte worden gesteld van het getoonde gedrag. Het IP adres van ieders computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Of een bericht aan de eisen voldoet wordt uitsluitend door de admins en moderators bepaald. Deze beslissing is bindend. Verder bewaard het systeem cookies op de computer van de gebruiker. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt.

Artikel 3
Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Van users wordt verwacht dat ze inhoudelijk, onderbouwd en serieus meepraten op het forum. Posts die een topic niet ten goede komen, zullen door admins of moderators worden verwijderd. Het e-mailadres dat de gebruiker opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van het account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als het wachtwoord vergeten is. Tevens kunnen de moderators via dit adres informatie betreft het forum versturen. Emailadressen en IP's worden enkel en alleen aan justitie overgedragen als daar om wordt gevraagd. Geen enkel ander persoon heeft het recht persoonlijke gegevens van users op te vragen bij de beheerders.

Artikel 4
Reclame maken of spam verspreiden via het forum is niet toegestaan. Het is dan ook niet toegestaan artikelen te koop aan te bieden of een oproep te plaatsen waarin men opzoek is naar een product of personeel.

Het vermelden van url's of bedrijfsnamen is enkel toegestaan indien het van toegevoegde waarde is voor de betreffende discussie. Bedrijven mogen reageren op vragen van users maar alleen als het om hulp gaat en niet om het maken van reclame.

Artikel 5
Het via meerdere inlognamen registreren op dit forum is niet toegestaan. Als uit onderzoek blijkt er onder meerder namen wordt gepost, zal een waarschuwing volgen en zal alleen de eerst aangemaakte naam actief blijven.

Artikel 6
Het is voor nieuwe gebruikers niet mogelijk om met een gratis emailadres te registreren. Dit moet een adres zijn die door de internetprovider ter beschikking is gesteld. Dit om het aantal kwalitatieve users te bevorderen.

Artikel 7
Het plaatsen van een afbeelding in je 'handtekening' is niet toegestaan. Deze afbeeldingen leiden tot onnodige vertraging en onoverzichtelijkheid van het forum.

Artikel 8
Het gebruik van ongeldige e-mailadressen is niet toegestaan. Als blijkt dat een adres incorrect is zal het account op non-actief gezet worden.

Artikel 9
Het gebruik van onnodige hoofdletters of leestekens in topictitels en forumposts om zo meer op te vallen, is niet toegestaan.

Artikel 10
Het onnodig omhoog halen van oude topics, ook wel schoppen genoemd, is niet toegestaan.

Aanvullende forumregels per subforum
Lokale omroepen
Het is niet toegestaan namen en/of persoonsgegevens te plaatsen, tenzij uitdrukkelijke toestemming door de persoon in kwestie is verleend.

Internet radio
Het plaatsen van links naar een eigen radiozender is niet toegestaan. Wel mag men een directe url plaatsen naar een stream om deze door andere users te laten beoordelen.

Gezocht forum
Het gezocht forum is bedoeld voor het zoeken van oude vormgeving van een station of muziek die niet meer via de reguliere weg te krijgen is. De beheerders en moderators bepalen of de vraag van een user hieraan voldoet.

Voorwaarden en sancties
Informatie en verdere uitleg over deze regels kan verkregen worden op forum@radiofreak.nl. Typ- en spelfouten in deze regels zijn voorbehouden.

Mocht er niet aan deze regels gehouden worden, dan zal na 1 waarschuwing een ban op de registratie volgen van enkele weken. Bij herhaling van overtredingen daarna zal een permanente ban toegepast worden. Voor nieuwe users geldt een versnelde ban-procedure als ze zich vanaf registraties niet aan de regels houden. In dit geval zal zo'n user onmiddellijk permanent van het forum verwijderd worden.

De moderators / admins mogen altijd naar eigen inzicht postings verwijderen en wijzigen zonder nadere toelichting. Deze kan wel gevraagd worden via forum@radiofreak.nl of per PM. Bij het modereren van het forum wordt op geen enkele wijze willekeur toegepast.
Laatst gewijzigd door admin5 op 29 mar 2016 10:47, 1 keer totaal gewijzigd.
Moderator -- Info: forum@radiofreak.nl / Forumregels: http://www.radioforum.nl/forumregels

Gebruikersavatar
admin5
Moderator
Berichten: 1168
Lid geworden op: 05 mar 2005 22:08

Plaatsen van foto's

Bericht door admin5 »

Foto's kan je extern (gratis) hosten bij http://www.mupload.nl of http://www.imgur.com.
Vervolgens kan je ze plaatsen met de Afbeelding
Hier is deze code voor gebruikt:

Code: Selecteer alles

[img]https://www.mupload.nl/img/na7evssxcxye0.jpeg[/img]
Op mupload.nl wordt de img code na je upload meteen op het scherm getoond, deze kan je kopiëren en plakken in je forum bericht.
Moderator -- Info: forum@radiofreak.nl / Forumregels: http://www.radioforum.nl/forumregels

Gesloten