Caz is terug !

Forum voor al het nieuws over buitenlandse radiostations en dj's.

Moderator: admin6

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Echtwel
Berichten: 3122
Lid geworden op: 28 nov 2007 11:04

Caz is terug !

Bericht door Echtwel »

Vlaamse televisiezender ‘Acht’ gaat verder als ‘CAZ’
Bron : https://mediamagazine.nl/vlaamse-tv-zen ... t-als-caz/

Radio

De naam CAZ is in Vlaanderen een nieuwe naam maar in Nederland bestaat CAZ al als radiozender. De radiozender CAZ! ging in april 2006 van start als opvolger van Yorin FM. In 2007 werd de radiozender van SBS overgenomen door de Arrow-groep en sinds 2009 heeft de zender de naam ArrowCAZ. Deze radiozender zendt nog steeds uit via Internet met non-stop muziek.


na het lezen van het stukje even door klink op de url http://www.arrowcaz.nl/caz/#/caz/adverteren/
onder het kopje : adverteren
en dan lezen we
•Met radio ( Caz de radio dus) is binnen korte tijd een groot bereik te genereren...... :)) vast met dit weer een zonnesteek opgelopen :)) :))

Gebruikersavatar
boxfm
Berichten: 1291
Lid geworden op: 18 jan 2007 22:15

Re: Caz is terug !

Bericht door boxfm »

Kan nog een mooi zakcentje opleveren voor Ad Ossendrijver. Medialaan heeft CAZ tot op heden niet als merk geregistreerd. Daarnaast is Ad eigenaar van het merk CAZ in de hele benelux voor verschillende categorieën, waaronder:
Kl 38 Telecommunicatie; uitzenden van radio- en televisieprogramma's; overbrengen van tekst, geluid en/of beeld via satelliet; telex-, telegraaf-, telefoon-, radio-, telefonie- en telegrafiediensten; verlenen van toegang tot Internet (zogenaamd Internet access provider); verhuur van telecommunicatieapparatuur; persagentschappen; nieuwsdiensten; voornoemde diensten al dan niet te verrichten via radio, televisie, teletekst, internet of andere (elektronische) netwerken; SMS- en andere interactieve telecommunicatiediensten; verschaffen van toegang tot sms-spellen via Internet of andere (elektronische of digitale) netwerken

Medialaan mag dus niet zomaar een tv-zender de naam CAZ geven.

Plaats reactie