Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

In dit Forum kan over alle vormen van Soundprocessing gepraat worden.

Moderator: admin6

Gebruikersavatar
optimod
Berichten: 2244
Lid geworden op: 15 nov 2014 17:11

Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door optimod » 07 mar 2015 21:26

Misschien wel eens leuk om een totaaloverzicht te krijgen van welke internetstations die StereoTool gebruiken. Zo om alle sounds te beluisteren en zo alle variaties van presets die gebruikt worden te horen.
So, shoot :wink:

station-drz
Berichten: 613
Lid geworden op: 03 mar 2010 17:54

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door station-drz » 07 mar 2015 21:36

ik draai met stereo tool. al staat mijn stream alleen aan als ik tijd heb :))
Hey ho, hey ho, je krijgt een orban niet cadeau! :))

www.Geesfm.nl de gezelligste lokale stations onder 1 dak!

MichielM
Berichten: 130
Lid geworden op: 18 nov 2014 16:02

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door MichielM » 08 mar 2015 00:06

Schuldig

station-drz
Berichten: 613
Lid geworden op: 03 mar 2010 17:54

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door station-drz » 08 mar 2015 11:47

had je graag even een pm willen sturen als we aan het draaien zijn optimod, maar helaas lukt dit niet.
Hey ho, hey ho, je krijgt een orban niet cadeau! :))

www.Geesfm.nl de gezelligste lokale stations onder 1 dak!

Gebruikersavatar
optimod
Berichten: 2244
Lid geworden op: 15 nov 2014 17:11

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door optimod » 08 mar 2015 14:16

Laat het maar even weten in dit topic dan.

Gebruikersavatar
Wissewasje
Berichten: 1133
Lid geworden op: 08 mar 2010 11:50

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door Wissewasje » 08 mar 2015 16:52

Alleen FM ook OK?

Gebruikersavatar
optimod
Berichten: 2244
Lid geworden op: 15 nov 2014 17:11

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door optimod » 08 mar 2015 17:12

Internet staat tussen haakjes, dus ja.

MichielM
Berichten: 130
Lid geworden op: 18 nov 2014 16:02

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door MichielM » 08 mar 2015 17:55

Check mijn stream (linkje hieronder) en je hoort hoe geweldig dit software programma is. -+dance

discotrucker
Berichten: 70
Lid geworden op: 07 apr 2013 14:46

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door discotrucker » 08 mar 2015 19:43

Draai een uur per week op een internetstation en als ik draai , heb ik een dsp met stereotool draaien.

Gebruikersavatar
optimod
Berichten: 2244
Lid geworden op: 15 nov 2014 17:11

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door optimod » 08 mar 2015 20:03

De reacties vallen me tegen eigenlijk. Misschien moet het nog op gang komen, maar er zijn toch wel meer radiostations die deze tool gebruiken lijkt me?

Gebruikersavatar
PhantomFM
Berichten: 97
Lid geworden op: 20 mar 2005 21:26

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door PhantomFM » 08 mar 2015 23:02

100%Nationaal draait ook met stereotool, preset "CENTURION WEB"

http://176.56.233.51/stream/danielfm.pls" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------
Beter 1Watt op de antenne, dan 100W in de dummy !!
------------------------------------------------------------------

Patricksweb
Berichten: 443
Lid geworden op: 05 aug 2005 22:36

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door Patricksweb » 09 mar 2015 00:53

Behalve de Advanced Clipper en het genereren van een MPX Signaal vind ik de multiband, AGC en rest gewoon echt niets mee kunnen gaan met de Orban dozen. Het spijt mij echt oprecht, maar ik krijg er na weken mee stoeien niks lekkers uit. Er mist gewoon al-tijd iets. Voor hitradio wat mij betreft een echte no-go.

Gebruikersavatar
peradise
Berichten: 97
Lid geworden op: 18 okt 2011 10:37

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door peradise » 09 mar 2015 08:56

Ik vraag me af of dat aan Stereotool ligt Patrick, we gebruiken het ook bij meerdere commerciële fm stations in België en dat zijn allemaal hitradio stations. Hij kan zeker prima met een Orban meekomen
http://www.onairtools.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.proppfrexx.com" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Proppfrexx" onclick="window.open(this.href);return false;

Patricksweb
Berichten: 443
Lid geworden op: 05 aug 2005 22:36

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door Patricksweb » 09 mar 2015 10:35

Ik kan het mij gewoon niet voorstellen, het gaat bij 5 platen goed, bij de overige 100 niet. (Allemaal WAV, geen mp3 rommel).
Misschien met wat dozen als voorzet, maar standalone zie ik het gewoon niet gebeuren.

MichielM
Berichten: 130
Lid geworden op: 18 nov 2014 16:02

Re: Welke (internet)stations gebruiken StereoTool?

Bericht door MichielM » 09 mar 2015 11:24

Je kunt met StereoTool ieder gewenst geluid neerzetten. De enige begrenzing is de operator zelf.

Plaats reactie