eigenaar naam Mi Amigo

Alles wat niet met radio te maken heeft. Tv, internet, kranten enz.

Moderator: admin6

Gebruikersavatar
jessica
Berichten: 7901
Lid geworden op: 05 apr 2002 18:23

Re: eigenaar naam Mi Amigo

Bericht door jessica »

edg-nl schreef: 09 okt 2021 11:41
jessica schreef: 09 okt 2021 11:01 Er lijkt nu een afsplitsing te zijn van Radio Mi Amigo International. Sinds vorige week zijn alle Vlaamse Dj's en ook een Nederlander van de zender vertrokken. Radio Mi Amigo International wordt er zo niet beter van. Met ingeblikte programma's die niet speciaal worden gemaakt voor Mi Amigo van Emperor Rosko en Ron O' Quinn. De live programma's van Marc Jacobs en Eric Hofman zijn verdwenen.

2 laatst genoemden en nog een paar anderen zijn nu bezig een nieuwe Mi Amigo op te zetten. Ze noemen het Mi Amigo Radio, de echte!
Ben benieuwd wat dit gaat worden. Op dit moment kan ik nog nergens een stream ontdekken. Hoop wel als deze zender er komt dat er dan meer live uitzendingen gaan komen.
Ze zijn niet vertrokken, ze zijn bezig een zusterstation op te zetten. Zoals een paar dagen geleden verschenen op radiovisie:
https://radiovisie.eu/blad-931-nostalgi ... n-broertje

Als ik het verhaal zo lees keren ze later deze maand dus weer terug.
Ik kan nu uit dit bericht niet direct opmaken dat zij weer te horen zullen zijn op Radio Mi Amigo International. Ik kreeg meer de indruk dat ze op de nieuwe zender te horen zullen zijn.

Ruzie is natuurlijk nooit goed om daar mee naar buiten te komen. Het komt op mij over als een sjieke manier van vertellen dat je uit elkaar gaat. Net zoals bij gedwongen vertrek bij werkgever wel eens gebeurt. Beide partijen spreken bewondering voor elkaar uit en wensen elkaar het beste in de toekomst.

Op de site van radio mi amigo international staat niets vermeld van de oprichting van een 2e station. Ook gaat er een ander domain gebruikt worden. Dit zegt mij allemaal dat het hier een breuk betreft waar op nette manier mee omgegaan wordt.

Bij Radio Caroline hebben ze ook meerdere stations maar allemaal in eigen hand en op 1 website. Dat zie ik nu bij Mi Amigo niet gebeuren.
Maar ik wacht graag mijn ongelijk af.
density1
Berichten: 5494
Lid geworden op: 05 aug 2017 18:35

Re: eigenaar naam Mi Amigo

Bericht door density1 »

Nog een Mi Amigo dus, maar meer een Mi Amigo die een verlengde wordt van de speciale dagen die ze in Vlaanderen hielden afgelopen zomer. Mi Amigo SW is toch wat meer gericht op de Engelse luisteraars en een handjevol Nederlandse programma's Benieuwd of het alleen op internet komt of dat ze nog een AM of SW zender gaan starten.
density1
Berichten: 5494
Lid geworden op: 05 aug 2017 18:35

Re: eigenaar naam Mi Amigo

Bericht door density1 »

Schijnt toch niet helemaal te boteren tussen Mi Amigo International en de rest van de Nederlandse club. Vandaar een nieuw project als ik het zo lees:https://radiovisie.eu/blad-942-ment-rad ... -mi-amigo/
Gebruikersavatar
jessica
Berichten: 7901
Lid geworden op: 05 apr 2002 18:23

Re: eigenaar naam Mi Amigo

Bericht door jessica »

density1 schreef: 18 okt 2021 17:47 Schijnt toch niet helemaal te boteren tussen Mi Amigo International en de rest van de Nederlandse club. Vandaar een nieuw project als ik het zo lees:https://radiovisie.eu/blad-942-ment-rad ... -mi-amigo/
Ja dit had ik ook al eerder geconstateerd. Ze noemen het een broertje. Maar zijn 2 los van elkaar staande projecten. Ook met andere internetpagina's op internet. Niet zoals bij Caroline, alles georganiseerd vanuit 1 organisatie. Naar elkaar toe blijven ze netjes voor de buitenwereld. Waarschijnlijk heeft geen van de 2 zenders baat bij veel negatieve publiciteit.
density1
Berichten: 5494
Lid geworden op: 05 aug 2017 18:35

Re: eigenaar naam Mi Amigo

Bericht door density1 »

Mij benieuwen wat het nieuwe Mi Amigo gaat brengen. Denk toch erg terend op de jaren 70 zeezendertijd en erg Vlaams.
density1
Berichten: 5494
Lid geworden op: 05 aug 2017 18:35

Re: eigenaar naam Mi Amigo

Bericht door density1 »

De website is up. Ziet er goed uit. Weer eens wat anders dan de standaard Wordpress template die gebruikt wordt tegenwoordig: miamigoradio.es
Gebruikersavatar
Noordzee
Berichten: 351
Lid geworden op: 16 dec 2013 20:54

Re: eigenaar naam Mi Amigo

Bericht door Noordzee »

PERS 24/10/2021 2 BLZ.

Vandaag zondag 24 oktober om 16 uur, kwam Mi Amigo Radio, de échte online op www.miamigoradio.es.
Mi Amigo Radio, de échte is een initiatief van de originele Mi Amigo deejay’s van weleer.
Het station is gevestigd in ”Playa de Aro”, en richt zich tot de Nederlands sprekende inwoners van Spanje. Net als in de woelige jaren 70 is Platja d’Aro de thuisbasis van het station dat gaat uitzenden in het Nederlands/Vlaams en het Engels.
Op dit moment kan u kennismaken met Mi Amigo’s Muziek, een muziekstream gepresenteerd door de deejay’s van het station. Deze stream weerspiegelt perfect de sound en sfeer van het station, dat in de jaren 70 maar liefst zes miljoen luisteraars in Vlaanderen en Nederland aan zich wist te binden vanaf het zendschip MV Mi Amigo in de Noordzee, op de middengolf.
Mi Amigo Radio, zoals de zender officieel heet wordt bemand door de originele deejays van de zeezender Mi Amigo en deejays van het dochterstation Radio Maeva uit de jaren ’80.
Aanstaande zaterdagochtend 30 oktober gaat de zender officieel van start met een feestelijke openingsshow van 10 tot 14 uur. Tijdens dit feestweekend, zowel zaterdag als zondag zijn de deejay’s bij elkaar om de opening te vieren samen met de luisteraars.
Heel wat bekende stemmen strijken neer op het oude piratennest om het station te doen herleven via internet. Marc Jacobs, Maurice Bokkebroek, Ferry Eden, Ton Schipper, Bart van Gogh (Erik Beekman) Frans van der Drift, Eric Hofman, Marc Hermans, Theo van de Velde, Theo Debrabander, en Steve Foster zijn alvast van de partij. In de loop van dit jaar komen daar nog een aantal bekende namen bij.
Presentatoren die niet langer actief zijn zoals Norbert, Bert Bennet, Johan Visser, Will Van der Steen, Frank van der Mast, Hugo Meulenhoff, Michelle en al die anderen worden niet vergeten.
Ook de stemmen van de inmiddels overleden deejay’s zullen te horen zijn. Zoals Joop Verhoof, Peter van Dam, Stan Haag, en Haaike Dubois.
Mi Amigo draait hoofdzakelijk jaren ’70 muziek maar heeft ook oog voor de andere decennia en de actuele hitparade. Ook de commercials van toen komen voorbij.
Afspraak zaterdag 30 oktober om 10 uur op www.miamigoradio.es
In de komende uren lanceert Mi Amigo Radio een eigen gratis APP met interactie, die gratis te downloaden is via de website. In de loop van de komende dagen zal de Mi Amigo APP ook gratis te downloaden zijn in de stores voor Apple en Android.
Mi Amigo Radio kan je nu al beluisteren via :
www.miamigoradio.es
En de nieuwe APP vol exclusieve content!
www.TuneIn.com
In de komende dagen ook via V-Tuner en Radio.net
Contact :
info@miamigoradio.es
Mi Amigo Radio
Apartado 427
17250 Platja d’Aro
Gerona Spanje.

Social :
Mi Amigo Facebookpagina.
density1
Berichten: 5494
Lid geworden op: 05 aug 2017 18:35

Re: eigenaar naam Mi Amigo

Bericht door density1 »

Klinkt leuk. Ze gaan wel origineel met de nonstop muziek om zover ik het even hoorde want ik hoor om de zoveel tracks Marc Jacobs even een korte spreek houden, zodat het wat levendig klinkt. Denk dat ze zo de programmering gaan invullen en met die oude commercials is dit een 'levend museum', beetje zoals Radio 192 klonk toen van 2001 tot 2004. Hopelijk gaan ze dan wel uiteindelijk ook programma's doordeweeks brengen zodat de programmering nog meer gevuld is dan enkel en alleen in het weekend.
Plaats reactie