shoutcast v2 problemen met overschakelen

Vragen over de online radio? Dit forum is voor alles omtrent online radio.
Plaats reactie
radiodalton
Berichten: 3
Lid geworden op: 02 jul 2017 22:31

shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door radiodalton » 16 jul 2017 20:23

hallo, wij zijn sinds kort over gegaan naar v2 van shoutcast maar sindsdien stopt de player als er over geschakeld wordt van studio, het lijkt wel of de stream dan een kort moment offline gaat. iemand een idee wat dat kan wezen?

groeten michel

Radiofreakie10
Berichten: 22
Lid geworden op: 04 nov 2015 15:28

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door Radiofreakie10 » 17 jul 2017 23:26

Welke DSP plugin gebruik je?
Ik gebruik altacast en dat bevalt prima. Als webplayer gebruik ik de neative webplayer V2 en HTML 5 player.

radiodalton
Berichten: 3
Lid geworden op: 02 jul 2017 22:31

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door radiodalton » 23 jul 2017 22:35

geen idee, heb er niet zoveel verstand van, ben er wel achter dat als iemand live gaat of de jukebox hem pakt dat alle luisteraars eruit gegooid wordt

Echtwel
Berichten: 2165
Lid geworden op: 28 nov 2007 11:04

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door Echtwel » 24 jul 2017 05:19

Shoutcast v1 ben je niet meer zichtbaar in hun overzicht is dat iemand al opgevallen?

Gebruikersavatar
froz0
Berichten: 190
Lid geworden op: 27 aug 2010 11:13

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door froz0 » 24 jul 2017 07:26

Ook de V2 gebruikers hebben hier last van, soms sta je op de plek waar je moet staan met de juiste hoeveelheid luisteraars en uurtje later sta je zomaar weer op nul.

Echtwel schreef:
24 jul 2017 05:19
Shoutcast v1 ben je niet meer zichtbaar in hun overzicht is dat iemand al opgevallen?

Gebruikersavatar
alex de groot
Berichten: 531
Lid geworden op: 05 sep 2004 14:49

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door alex de groot » 24 jul 2017 12:41

Voor ShoutCast V2 met je jouw registeren anders ben je niet zichtbaar op de website van ShoutCast

Radiofreakie10
Berichten: 22
Lid geworden op: 04 nov 2015 15:28

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door Radiofreakie10 » 24 jul 2017 15:08

Ik draai met Schoutcast V2 en altacast. Geen problemen. De webspeler is de Neative radio player:
https://www.sodah.de/native-flash-radio-v2/
Om de 50 min ververst die automatich de cache. Dan hoor je effe een hik maar is niet hinderlijk.
Ook heb ik de mogelijkheid om met HTML5 te luisteren voor mobile apparaten.

Gebruikersavatar
froz0
Berichten: 190
Lid geworden op: 27 aug 2010 11:13

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door froz0 » 24 jul 2017 16:34

Wij streamen via Shoutcast zelf dus je zou denken dat zij 1 op 1 de hoeveelheid luisteraars overnemen en dat dat niet mis kan gaan.
Radiofreakie10 schreef:
24 jul 2017 15:08
Ik draai met Schoutcast V2 en altacast. Geen problemen. De webspeler is de Neative radio player:
https://www.sodah.de/native-flash-radio-v2/
Om de 50 min ververst die automatich de cache. Dan hoor je effe een hik maar is niet hinderlijk.
Ook heb ik de mogelijkheid om met HTML5 te luisteren voor mobile apparaten.

Echtwel
Berichten: 2165
Lid geworden op: 28 nov 2007 11:04

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door Echtwel » 24 jul 2017 18:33

alex de groot schreef:
24 jul 2017 12:41
Voor ShoutCast V2 met je jouw registeren anders ben je niet zichtbaar op de website van ShoutCast
hoe bedoel je dat ?
Kan je dat uitleggen nooit van gehoord namelijk en wat moet je registreren ?

tspronsen
Berichten: 388
Lid geworden op: 03 jan 2012 18:42

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door tspronsen » 24 jul 2017 20:05

Echtwel schreef:
24 jul 2017 05:19
Shoutcast v1 ben je niet meer zichtbaar in hun overzicht is dat iemand al opgevallen?
Wat heeft dit met het probleem van TS te maken?

Gebruikersavatar
alex de groot
Berichten: 531
Lid geworden op: 05 sep 2004 14:49

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door alex de groot » 29 jul 2017 19:31

Echtwel schreef:
24 jul 2017 18:33
alex de groot schreef:
24 jul 2017 12:41
Voor ShoutCast V2 met je jouw registeren anders ben je niet zichtbaar op de website van ShoutCast
hoe bedoel je dat ?
Kan je dat uitleggen nooit van gehoord namelijk en wat moet je registreren ?
Voor ShoutCast V2 moet je een auth hash shoutcast (authorization key) aanvragen. Anders verschijnt je server niet public maar blijft hij private staan en verschijn je niet in de directory van ShoutCast.

radiodalton
Berichten: 3
Lid geworden op: 02 jul 2017 22:31

Re: shoutcast v2 problemen met overschakelen

Bericht door radiodalton » 15 aug 2017 16:56

maar als je schakelt van de ene naar de andere dj dan mag die niet alle luisteraars eruit gooien, dat heeft niks met die authhash te maken volgens mij

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten