Vraagje over probleem met ProppFrexx

Alles over software pakketten voor jouw station.

Moderator: admin6

Plaats reactie
RadioHP
Berichten: 21
Lid geworden op: 20 jan 2018 10:29

Vraagje over probleem met ProppFrexx

Bericht door RadioHP »

Ik heb problemen met het afspelen met een 'live' mp3 bestand dat ik van elders weghaal. Dat bestand wordt namelijk soms zomaar afgekapt. Het bestand is https://switchnetwork.nl/media/blokken/ ... 8f2ff3.mp3. Het betreft een pilot van een advertentie/reclame bestand en het bestand draait ongeveer 15 keer per dag. Als je nadere info wil hebben dan hoor ik dat graag! Ik heb het bestand type commercial en daarna news meegegeven, maar ook dat maakt geen verschil/ De cue points kan ik niet editten, omdat het een externe stream url is. Ik weet het dus even niet meer. Het bestand is ongeveer 30 tot 40 seconden lang. Ik kan je met terugluisteren enkele voorbeelden toesturen.

Wie kan mij op weg helpen?


Groet, Wim
franksiegers
Berichten: 12
Lid geworden op: 19 nov 2019 20:20

Re: Vraagje over probleem met ProppFrexx

Bericht door franksiegers »

Hoi Wim,

Probeer je het bestand rechtstreeks via internet af te spelen? Dat lijkt me vragen om problemen.

Misschien kun je het bestand eerst (automatisch) laten downloaden, opslaan op de lokale harde schijf en vanaf daar afspelen.
Wat voor de een vanzelfsprekend is, is dat voor een ander niet. Probeer niet chagrijnig te worden van een vraag. Sla dat topic gewoon over en ga vrolijk verder met je dag. Zo houden we het gezellig!
RadioHP
Berichten: 21
Lid geworden op: 20 jan 2018 10:29

Re: Vraagje over probleem met ProppFrexx

Bericht door RadioHP »

Hoi Frank, dank voor de tip. Gaan we uitproberen. We hebben RTV Download al draaien voor het nieuws, dus dat is geen probleem!

Groet,

Wim
Plaats reactie