Breakaway one probleem

In dit Forum kan over alle vormen van Soundprocessing gepraat worden.

Moderator: admin6

Plaats reactie
henk2101
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 jun 2020 11:22

Breakaway one probleem

Bericht door henk2101 »

Ik heb op een aparte pc breakaway live staan die tussen mijn mengtafel staat .
Nu heb ik breakaway one geinstalleerd maar krijg hem niet volledig aan de praat .
Ik heb wel geluid en de gain van breakaway one werkt maar verder werkt er niks
als ik de presets verander , houd dan gewoon standaard vlak geluid en hoor geen verschil .
Wat doe ik verkeerd ?
Ik heb er een externe geluidskaart aanhangen die ook gewoon met live goed werkt.
Bedankt alvast voor reacties
Hoort-u-mij
Berichten: 1075
Lid geworden op: 13 mei 2012 15:23

Re: Breakaway one probleem

Bericht door Hoort-u-mij »

Staat je output goed ingesteld naar je geluidskaart toe.
henk2101
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 jun 2020 11:22

Re: Breakaway one probleem

Bericht door henk2101 »

ja hetzelfde als dat die bij breakaway live stond ,
maar denk dat daar toch wat fout gaat , geeft wel gewoon geluid
Gebruikersavatar
Aart Rietveld
Berichten: 836
Lid geworden op: 01 apr 2004 00:34

Re: Breakaway one probleem

Bericht door Aart Rietveld »

Staat de by-pass niet aan?
Gebruikersavatar
big T
Berichten: 3174
Lid geworden op: 25 jul 2004 01:59

Re: Breakaway one probleem

Bericht door big T »

Zie je wel dat de VU bar reageert?
En heb je wel de juiste geluids kaarten geselecteerd bij Break?
Als laatste, de luidspreker instelling op je PC, de juiste geselecteerd?
henk2101
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 jun 2020 11:22

Re: Breakaway one probleem

Bericht door henk2101 »

Bedankt voor de reacties ,
hij werkt nu alleen het volume/ gain van breakaway zelf gaat via het volume van mijn mengtafel
Enig idee idee hoe ik hem vast op 1 volume krijg ?
Ik gebruik de m audio fast - track ultra 8R interface
bedankt Henk
Gebruikersavatar
big T
Berichten: 3174
Lid geworden op: 25 jul 2004 01:59

Re: Breakaway one probleem

Bericht door big T »

Vertel eens wat meer hoe je het zaak aangesloten hebt, BA live voor het mengpaneel?
En dan mengpaneel uit naar BA one?
In dit geval klopt het dat je geluid bij BA one afhankelijk is hoe je mengpaneel staat.
henk2101
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 jun 2020 11:22

Re: Breakaway one probleem

Bericht door henk2101 »

ik heb het zowel met live als one geprobeerd onafhankelijk maar zelfde resultaat .
geluid vanaf de uitgang mixer naar ingang geluidsinterface/kaart , uitgang van de interface naar de monitors/speakers
Gebruikersavatar
big T
Berichten: 3174
Lid geworden op: 25 jul 2004 01:59

Re: Breakaway one probleem

Bericht door big T »

En waar zit BA one dan?
henk2101
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 jun 2020 11:22

Re: Breakaway one probleem

Bericht door henk2101 »

big T .. Breakaway one heb ik op een aparte pc met losse interface zie vorig bericht
werkt prima alleen de volume regeling van ba gaat over het volume van de mengtafel .
dus vanuit mixer naar input geluidkaart/interface en vanuit output interface naar de speakers
Gebruikersavatar
big T
Berichten: 3174
Lid geworden op: 25 jul 2004 01:59

Re: Breakaway one probleem

Bericht door big T »

Dus de uitgang van je mengpaneel stop je in de geluidskaart van de andere pc waar BA one op staat?
En de uitgang gaat naar een versterker om het hoorbaar te krijgen?
henk2101
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 jun 2020 11:22

Re: Breakaway one probleem

Bericht door henk2101 »

klopt exact want wil het gewoon over mijn speakers hebben
Plaats reactie